چرا هویج بخوریم؟
انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی واشتارگارت در ایران
به وب سایت اختصاصی بیمارانRP خوش امدید
سری لوازم آشپزخانه فیلیپس جاروبرقی فیلیپس اتو بخار فیلیپس ریش تراش فیلیپس لومیا فیلیپس

نویسندگان
پیوند ها
امکانات

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 534
بازدید دیروز : 31
بازدید هفته : 571
بازدید ماه : 1698
بازدید کل : 167034
تعداد مطالب : 2020
تعداد نظرات : 4019
تعداد آنلاین : 2


دریافت كد ساعت


پیج رنک


رنک الکسا

با کلیک بر روی +۱ ما را در گوگل محبوب کنید
درباره وب سایت
به انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی[RP]ـ تی یلم خوش آمدید.
اخرین مطالب
ارشیو مطالب
پیوند های روزانه
نظر دهید نظر

 

چرا هویج بخوریم؟

تحقیقات نشان داده است که هویج خطر بروز سرطان ریه،سینه و روده را کاهش می‌دهد.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازخبرپرداز؛علی‌اکبر کمالی اردکانی”کارشناسی ارشد صنایع غذایی اظهار داشت:هویج سرشار از بتاکاروتین است که در کبد به ویتامین A تبدیل می‌شود.ویتامین A در قرنیه چشم به رودوسپین تبدیل می‌شود که رنگدانه‌ای بنفش رنگ لازم برای بینایی است.وی ادامه داد:بتاکاروتین چشم را در برابر زوال ماکولا و آب‌مروارید ناشی از بالا رفتن سن نیز محافظت می‌کند.در یک تحقیق مشخص شد افرادی که مقدار زیادی بتاکاروتین مصرف می‌کنند،تا ۴۰ درصد کمتر در معرض زوال ماکولا قرار می‌گیرند.این کارشناس صنایع غذایی اظهار کرد:محتوی بالای بتاکاروتین به عنوان یک آنتی‌اکسیدان در برابر تخریب سلولی ناشی از متابولیسم طبیعی بدن عمل می‌کند و پیر شدن سلول‌ها را کند‌تر می‌کند.کمالی با اشاره به خاصیت محافظت کنندگی هویج از قلب گفت:تحقیقات نشان داده است که رژیم‌های غذایی که در آن مقدار زیادی کاروتینوئید وجود داشته باشید،خطر بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد.هویج نه تنها حاوی بتاکاروتین است،بلکه آلفاکاروتین و لوتئین نیز در خود دارد.مصرف منظم هویج سطح کلسترول را نیز کاهش می‌دهد زیرا فیبرهای محلول موجود در هویج با اسیدهای صفرا پیوند می‌زنند.وی با بیان این که هویج خاصیت پاکسازی بدن را دارد،افزود:ویتامین A به کبد برای بیرون کردن سموم بدن کمک می‌کند.صفرا و چربی موجود در کبد را کاهش می‌دهد.فیبرهای موجود در هویج به تمیز کردن روده و تسریع حرکت مواد زائد کمک می‌کند.این کارشناس افزود:هویج دندان‌ها و دهان را تمیز می‌کند.ذرات باقیمانده غذا را مانند مسواک یا خمیردندان از لای دندا‌نهایتان بیرون می‌کند،لثه‌ها را تحریک کرده و بزاق زیاد ترشح می‌کند که ایجاد اسید و باکتری سازنده کرم‌خوردگی دندان را متوازن می‌کند.وی خاطرنشان کرد:در تحقیقی که در دانشگاه هاروارد انجام گرفت مشخص شد که افرادی که بیشتر از ۶ عدد هویج در هفته می‌خورند در مقایسه با آنهایی که در ماه فقط یک هویج یا کمتر می‌خورند،کمتر دچار سکته می‌شوند.

 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






تمامی حقوق مادی و معنوی مطالب این وب سایت متعلق است به
www.RPiRani.iR
کپی برداری با ذکر منبع بلا مانع است